Kategori Arkiv: Kåter villige

Hvordan sminke seg naturlig hedmark

hvordan sminke seg naturlig hedmark

Gå fra trøtt til fresh på få minutter foran speilet: Se hvordan du kan legge en enkel og naturlig sminke på en hektisk morgen. Annonse Når helgen er over og hverdagen kommer som et slag i vårt (litt for trøtte) ansikt, er det én ting som gjelder på morgenen: En enkel og rask sminkerutine som gir bra resultat. Slik sminker du deg naturlig steg for steg. Det vil få øyenskyggens farge til å komme tydeligere frem, samt sørge for at øyenskyggepudderet holder seg på plass og ikke samler seg i linjene. 10 enkle sminketips for et naturlig utseende Hvordan sminke seg naturlig Tørr hodebunn, eller er plaget av kløe, flass eller sopp finnes det hjelp. Vi har snakket med ekspertene om hvordan. Jo da, sminke kan absolutt fremheve det beste i ansiktet ditt, og noen ganger har man lyst å legge til det lille ekstra. Men husk at jo eldre man blir, jo mindre behøver man. I løpet av kvelden fikk vi virkelig prøvd ut og lekt oss med den nye make- up serien. Prøv selv, og se forskjellen! Samtidig som den gir en fin glød, tilfører den huden fuktighet noe som kommer godt med enten du sitter foran en PC, reiser mye med fly eller er på stranda, sier hun. Da matcher det litt, og den blir en helhet på det, forteller han. Sjekk ut denne videoen for å fylle inn de usynlige områdene som har dukket opp med årene, og gjenskape perfekte bryn. Legg en fuktighetsgivende foundation og bruk en lett concealer. . Sep speilet: Se hvordan du kan legge en enkel og naturlig sminke på en med hverdagssminke er jo gjerne at man skal se og føle seg mindre. Annerledes fra bunad, til bunaden har man «sminkeregler der man skal sminke seg mest mulig naturlig og man framhever øynene. Tenk også på din ansiktsfasong, når det gjelder ansiktsfasong handler det ofte om riktig konturering, mener Fugelli.

Kvinner kan sminke: Hvordan sminke seg naturlig hedmark

Overskott mener at det ikke skal mer til for å føle deg vel enn: en foundation i rett fargetone en frisk rouge litt øyenskygge maskara en fresh leppestift - Brunt og gull kler alle. Find out more about appropriate care and treatment. Jul Fargen skal stoppe halvveis mellom bryn og øyelokk og strekke seg til det Slik sminker du deg til friske, naturlige kinn steg for steg; Blå. Det gir en fin glød og demper blankheter uten at du ser for pudret. Vi vil derfor lage uskadelig Foundation med stoffer som ikke er giftige eller skader huden på noen slags måte. Mange som har låst seg fast i feil teorier som de enten har blitt fortalt eller tolket feil igjennom media. Bruk en lys blush, ved å bruke en blush i en lys og ren farge som går i ett med hudtonen din, bringer frem en frisk look.

Hvordan sminke: Hvordan sminke seg naturlig hedmark

Og til slutt, bruk en god solkrem. Basis hovedstoff stoffet som vi blander ingrediensene. 5.Bruk en leppestift eller lipgloss som gir masse fukt. Gå for myke linjer med eyelineren. Øyenskygge, om man vil bruke øyenskygge, så bør man tenke seg om en ekstra gang før man tar den på, forteller han. Svart eyeliner og maskara er kanskje det mest vanlige; men dersom man heller går for en tone i brunt, vil den passe bedre inn med hudtonen din, og trekke frem en ung og sunn look. Bruk fingrene istedet for svamp for å få et mest naturlig utseende som mulig. Sjekk Vanessas blogg for å finne ut hvilke produkter hun bruker for å skape denne looken! 3: Tatoveringer, styr unna permanente makeup- eller eyelinertatoveriger. Kvinner kan gjøre en del bommerter når de sminker seg. hvordan sminke seg naturlig hedmark

    Flere artikler

0 Kommentar på "Hvordan sminke seg naturlig hedmark"

Kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *